Ypač karingas komjaunuolis vėl ruošiasi kariauti su Rusija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.ru/20... 2016-09-06 04:13:41, skaitė 3393, komentavo 0

Ypač karingas komjaunuolis vėl ruošiasi kariauti su Rusija

Rugpjūčio pabaigoje savo straipsnyje laikraštyje Frankfurter Allgemeine Zeitung Vokietijos užsienio reikalų ministras Frankas Valteris Šteinmajeris (Frank-Walter Steinmeier) pareiškė, kad būtina įvesti limitą ir kontroliuoti ginkluotės tiekimą regionuose, kur reikalingas ypatingas atsargumas vykdant karinę politiką. Vokietijos ministras tokiu regionu įvardino Baltijos šalis.

 

Deutsche Welle pranešė, kad Lietuvos Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius atmetė Vokietijos ministro siūlymą. Jis tokią Lietuvos poziciją paaiškino Rusijos grėsme.

 

DW rašoma, kad Lietuva skaito absoliučiai nepriimtinu Vokietijos ministro pasiūlymą. Kaip Linkevičius, šalis negali „apsunkinti save papildomais limitais ir viršutinių ribų nustatymu“.

 

Lino Linkevičiaus žodžiais, padėtis regione vis dar lieka nestabili. URM vadovas skaito, kad Rusija iki šiol nesilaiko pasiektų susitarimų saugumo srityje. Jis taip pat pažymėjo, kad Lietuvos saugumą būtina stiprinti, nes kai kuriose pozicijose lieka problemos. Jis pareiškė abejones, kad dabar atėjo laikas svarstyti ginkluotės apribojimą.

 

 

L.Linkevičius: „Lietuvos saugumą būtina stiprinti, nes kai kuriose pozicijose lieka problemos“

 

Per pastarąsias kelias dienas visa Lietuva sužinojo, kokios tos „Lietuvos karinės pozicijos, kurias reikia stiprinti.“

 

Pirma pozicija: visą kariuomenę būtina aprūpinti paauksuotais šaukštais;

 

Antra pozicija: visus šovinius dovanoti Ukrainai, o patiems apsiginkluoti šakėmis, dalgiais, pagaliais ir šaudyti akmenimis.

 

 

Kovinis pederastas“

 

Prieš kelis metus Ukrainos oligarchas Igoris Kolomojskis, tuometinis Dnepropetrovsko gubernatorius ir Žydų Europos parlamento pirmininkas, sugalvojo terminą „kovinis pederastas“, kuriuo apibūdino ypač karingą Ukrainos Rados deputatą Olegą Liaško.

 

Kaip šis epitetas organiškai dera mūsų karingiems ministrams ir kitiems valstybės veikėjams, nuolatos valkiojantiems beprotišką idėją kariauti su Rusija!