Pareiškimas apie "Komjaunimo Tiesos" laikraščio "ŽURNALIŪGŲ" melą

Autorius: Žilvinas Razminas Šaltinis: https://www.facebook.com/zilvi... 2016-10-14 11:20:24, skaitė 2981, komentavo 0

Pareiškimas apie

Ši Soroso "Komjaunimo Tiesos" laikraščio tikrovės neatitinkanti rašliava tik dar kartą parodo, kad sisteminė "žiniasklaida" tėra tik korumpuota,JAV-NATO-ES okupantų ir vietinio stambaus kapitalo, pigi KEKŠĖ, kuri užsiima ne teisngu informacijos pateikimu, o užsakomuoju šmeižtu: "Prieš Lietuvą burnojančiam šiauliečiui įteikta retų kaltinimų puokštė".

Aš niekomet savo kalbose, straisniuose, nesu liaupsinęs nei Rusijos, nei Putino, o juolab kvietęs Lietuvon Rusijos kariuomenę.

Atvirkščiai, aš visur ir visada pasisakau už Lietuvos laisvės ir nepriklausomybės atstatymą, JAV-NATO-ES liberalkapitalistinės okupacijos ir jos padarinių pašalinimą. Mums nereikia nei Rytų, nei Vakarų armijų ir jų politinių sistemų. O rusų ir jų armijos jau senai nebėr. O triukšmelis keliamas tam, kad pateisinti jų vietą užėmėmusius USA okupantų tankus.

Mes norime maksimum nepriklausomybės ir gerų santykių su visais kaimynais.

Mes vieninteliai kurie kviečiame laikytis Lietuvos Konstitucijos viršenybės ES Konstitucijos atžvilgiu, vieninteliai reikalaujame, kad Lietuvoje nebūtų USA-NATO okupantų bazių ir planuojamų čia dislokuoti branduolinių ginklų. Ir viską darome, kad būtų išvengta branduolinio karo Lietuvos teritorijoje. Ko nepasakysi apie "mūsų" valdžią, kurios atstovai vakar kolaboravo su TSRS, o šiandieną, kaip pigi prostitutė, išsižergė prieš jankių CŽV-NATO.

Todėl teisti reikia ne mane, o valdžioje sėdinčius parsidavėlius, išnaudotojus ir tautos genocido vykdytojus ir jiems talkinančius "ŽURNALIŪGAS".