Sankcijų prezidentė

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/sankciju-pr... 2016-10-21 10:03:07, skaitė 4298, komentavo 0

Sankcijų prezidentė

Šaunuolė mūsų prezidentė: namuose ji taiko sankcijas prieš skurstančius Lietuvos gyventojus, juos badu marina, o Briuselyje ji agituoja už sankcijas prieš Rusiją, ir kaip sugedusi plokštelės vis tą patį kartoja: sankcijos, sankcijos, sankcijos…

Tik kas greičiau „užlūš“? Ar badaujantys Lietuvos seneliai, ar ant 1/5 mūsų planetos sausumos sėdintys rusai? Kaip jų štukorius Putinas sakė, „net benzino jiems neužteks, kad mūsų sienas apvažiuoti“.

Aš manau, kad pirmiau išmirs milijonas Lietuvos ubagų-“senjorų“.

Grybauskaitė jiems Tarptautinės kovos su skurdu dienos proga supakavo „paramos“ paketus: keli pakeliai kruopų, pakiukas makaronų, kilogramas cukraus ir indelis konservuotų pupelių. Nei mėsos konservų, nei aliejaus, nei sviesto, ką jau apie prabangos prekę – kavą bekalbėti.

Ar įmanoma labiau iš žmonių pasityčioti?

Reikia būti visišku galviju ir svoločiumi, kad šitą ubagišką davinį parama vadinti. Net taip Grybauskaitės nemėgiami rusai, prieš kuriuos ji ragina taikyti visokias sankcijas, svetimiems, sirams, Aleppo gyventojams, dalina mėsos konservus.

O Grybauskaitei lietuvis – balandis, kuris gali palesti saują kruopų ir išgyventi du mėnesius nevalgęs.

Žinoma, ji slampinėdama tarp Merkel ir Olando Briuselyje nesigiria, kad lietuvius badu marina. Ji ten nesustodama: sankcijos, sankcijos, sankcijos…, kaip kokia sugedusi plokštelė.

Šauksmas