Pasaulis nepamatė buvusiai kandidatei į JAV prezidentus dovanotų R. Juknevičienės gintarinių karolių

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/pasaul... 2016-11-12 17:38:23, skaitė 2900, komentavo 0

Pasaulis nepamatė buvusiai kandidatei į JAV prezidentus dovanotų R. Juknevičienės gintarinių karolių

 

Jei JAV būtų išrinkta Hilari Klinton (Hillary Clinton), pasaulis galimai būtų pamatęs pamatęs jai padovanotus konservatorės Rasos Juknevičienės gintarinius karolius. Apie tai R. Juknevičienė pranešė socialiniuose tinkluose.

„Štai, jei būtų išrinkę Hillary Clinton, gal būtų ir pasaulis pamatęs mano padovanotus gintarinius karolius jai.

Šio Hillary laiško istorija paprasta. 2009 metų NATO viršūnių susitikimas Vokietijoje. Valstybių galvos užtruko pasitarime, o mes, ministrai, laukiame didelėje salėje. Įėjo Hillary ir pasuko prie mūsų būrelio. Buvau su gana kukliais karoliais iš nešlifuoto gintaro. Druskininkuose pirkau. Ji tik pasisveikino ir iš karto: "O, kokie gražūs karoliai!" Taip užsimezgė pokalbis. Vyrai, mačiau, truputį pavydėjo. Visi gi tokiuose renginiuose varžosi dėl JAV Valstybės sekretorės dėmesio.
 

Per artimiausią vizitą į Vašingtoną, lankantis Valstybės departamente, padovanojau jai tuos kuklius karolius. Hillary pavaduotoja Tauscher, minima šiame jos laiške, buvo taip pat pažįstama iš darbo kartu NATO Parlamentinėje asamblėjoje.
 

Po kiek laiko gavau šį laiškelį. Va taip dėmesingai dirba galingiausios pasaulyje valstybės tarnautojai“, - informavo konservatorė.