Meskit tolerantiškus Adidas ir Nike kedus į šiukšlyną! Avėkite proamerikietiškais firmos New Balance batais baltiesiems

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-11-16 14:51:20, skaitė 3451, komentavo 0

Meskit tolerantiškus Adidas ir Nike kedus į šiukšlyną! Avėkite proamerikietiškais firmos New Balance batais baltiesiems

Po JAV prezidento rinkimų tolerantiška publika baigia visai iš proto išsikraustyti. Po to, kai sportinės avalynės ir aksesuarų firmos New Balance viceprezidentas pasveikino D.Trump'ą su pergale rinkimuose ir pasakė, kad tikisi, jog pastarasis pagaliau realizuos amerikietiško verslo lūkesčius, į kuriuos iš aukšto spjaudė Barack'as Obama, tos firmos gaminiai tapo neapykantos ir vandalizmo objektu.

Visokie Black Lives Matter ekstremistai bei ultrakairuoliški radikalai per antidemokratines akcijas pradėjo viešai ir ceremoningai deginti, pjaustyti ir skandinti New Balance kedus ir batus!

O po to, kai pamatę šiuo cirkus bajeristai iš dešiniųjų radikalų puslapio Daily Stormer paskelbė New Balance gaminius "...oficialiai rasiškai teisingu, baltojo žmogaus vertu apavu", ši beprotybė persimetė ir į tolerantišką žiniasklaidą.

Daily Stormer kolumnistas Andrew Anglin parašė tekstą "Your Uniform: New Balance Just Became the Official Shoes of White People", kuriame pažymėjo:

"..I’m a Nike guy. Or rather, I was....

New Balance is making a gesture to support White people and to support US manufacturing. We need to support that.

I see New Balances now becoming the official shoes of White people.

I myself am due a new pair of sneakers. I’m browsing their website now.

It’s time to get on-board with New Balance now. Their brave act has just made them the official brand of the Trump Revolution.

If you’re short on cash and don’t need new shoes, just keep in mind that next time you do, you’re looking for a specific brand."
----------------

Kas čia prasidėjo - jūs net įsivaizduoti negalite!

Brandas New Balance staiga pradėtas lyginti su nacistine svastika ir ku-kluks-klano uniformomis, raginama toliau jį naikinti ir niekinti viešuose renginiuose bei mušti juo pasirėdžiusius žmones.

Vargšai iš New Balance veltui bandė aiškinti, kad sveikindami Trump'ą turėjo omenyje palaikymą jo protekcionistinėms priemonėms, ginančioms JAV gamintojus nuo dempingo iš Kinijos ir kitų Azijos šalių - tai jau niekam nebuvo įdomu.

Kedai su didele N raide netikėtai virto SIMBOLIU.

Vieniems - tolerantiškos neapykantos, kitiems - rasinio išdidumo.

Beje, kiek teko pastebėti - tie kedai ir Lietuvoje daug kur parsiduoda. Skubėkite įsigyti, kol amerikonai visko neišpirko. Vieni tam, kad avėti, o kiti tam, kad iškilmingai sudeginti ar nuskandinti.

Šaltiniai:

Tolerantiški - 
http://www.huffingtonpost.ca/…/new-balance-white-supermacis…

http://www.bostonglobe.com/…/xpn45MaKAPrE65w93Re…/story.html

http://money.cnn.com/…/com…/trump-new-balance-burning-shoes/

Netolerantiški - 
http://www.dailystormer.com/your-uniform-new-balance-just-…/