Europos Parlamente bus rengiama pederastų ir kitų iškrypėlių šventė

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/europos-par... 2016-11-19 11:08:04, skaitė 2248, komentavo 0

Europos Parlamente bus rengiama pederastų ir kitų iškrypėlių šventė

Europos Parlamento Žaliųjų frakcija lapkričio 17 d. organizuoja pederastų ir kitų iškrypėlių (ang. queer) bendruomenės susitikimą Europos Parlamente (EP). Vartodama terminą „queer“, kuris ilgai buvo laikomas menkinančiu pedersatus ir kitus iškrypėlius, Žaliųjų frakcijos viceprezidentė Ulrike Lunacek kviečia savo EP kolegas dalyvauti renginyje, pavadintame „Pederastai ir kiti iškrypėliai – vienykitės!“

Kaip ir galima tikėtis, šiuo renginiu tikimasi paskatinti privilegijų homoseksualams siekiančių žmonių pripažinimą. Nepasitenkindama tuo, kad jau daugybėje Europos valstybių santuokos samprata yra gerokai nutolusi nuo savo ištakų, panelė Lunacek ir jos pederastai ir kiti iškrypėliai kolegos likusiose valstybėse nori vystyti moralinių vertybių demoralizavimo strategiją. Lietuva išskiriama kaip valstybė, „kurioje draudžiama su vaikais atvirai kalbėtis apie pederastų ir kitų iškrypėlių teises“. Galimas daiktas, jog panelė Lunacek referuoja į teisę, kuria inter alia draudžiamas atviros literatūros apie homoseksualus platinimas mokyklose ar pornografijos rodymas televizijoje ne nakties metu. Taip pat galima tikėtis, jog panelei Lunacek atrodo, jog Lietuvos vaikai dėl negalėjimo prieiti prie šios informacijos, yra rimtai diskriminuojami.

Austrijos atstovė EP kartu su kolegomis išreiškia stiprų nepasitenkinimą tuo, kad „per dvidešimt tūkstančių žmonių Paryžiaus gatvėse piketuoja prieš tos pačios lyties asmenų santuokas“. Vadovaujantis įprastine pederastų ir kitų iškrypėlių diskriminacijos totalitarizmo (ang. Lesbian-Gay Bullying Totalitarian) ideologija, tokiose šalyse kaip Prancūzija, kuriose įteisintos tos pačios lyties „santuokos“, jokia prieštaraujanti nuomonė nebus toleruojama, o bet kokie protestai prieš oficialią pederastų ir kitų iškrypėlių ideologiją turėtų būti griežtai malšinami.

Panelė Lunacek ypatingai kerštingai žiūri į tai, ką ji vadina „žiauriomis represyvių, neokonservatyvių, religingų dešiniojo sparno ir dešiniojo sparno judėjimų atakomis, kuriomis siekiama atmesti pasiekimus, dėl kurių ilgai kovota.“ Netolerantiškoji Žaliųjų frakcijos vicepirmininkė mintyje turi žmones, kurie vadovaujasi religiniais įsitikinimais, pagal kuriuos pederastija ir kiti iškrypimai laikomi nuodėmingi ir todėl žalingi nemirtingoms pederastų ir kitų iškrypėlių sieloms, jau nekalbant apie ligas, kuriomis jie užteršia savo kūnus.

Taigi, kaip teigiama agendaeurope.wordpress.com puslapyje, šią savaitę pederastų ir kitų iškrypėlių bendruomenės nariai vienijasi Briuselyje tam, kad kurtų strategijas, kaip persekioti normalius, padorius ir tikinčius žmones bei visus, kurie pasisako prieš totalitaristinę ideologiją, įkūnyta Ulrikės Lunacek.