Švedų provokatoriaus ir spec. agento Jono Ohman siūlymas, kaip neutralizuoti Rusiją be kraujo

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/siulym... 2017-01-02 13:38:25, skaitė 3079, komentavo 0

Švedų provokatoriaus ir spec. agento Jono Ohman siūlymas, kaip neutralizuoti Rusiją be kraujo


Putinas gali išvengti kraujo, jei jo šalis bus visiškai izoliuota.

 

Rusija yra virtusi virtusiu pasaulio tarptautinės santvarkos parazitu, pranešė tik kokybiškos informacijos portalas 15min.lt.

„Tai yra rimta problema, tačiau dar rimtesnė problema yra, kad pasaulis, bent iki šiol, Rusijos marazmus labiau vertina kaip kokį paprastą peršalimą. Nemalonūs simptomai, nepatogu, erzina, geriau einame miegoti o gal rytoj pasveiksime. O parazitas turi kitus, gerokai piktesnius tikslus ir maitinsis, kol šeimininkas stovi ant kojų“, - skelbiama straipsnyje „Apie saugumą“.

Informuojama, kad „Rusija nenori ir net negali trauktis nuo pasirinkto kelio“.

„Per toli nueita, per daug padarytų žingsnių, kad šalis dabar, lyg niekur nieko, galėtų nusileisti. Ji eis tuo keliu, kuris pradėtas su Putino atėjimu į valdžią 1999-aisiais, iki savo liepto galo“, - teigia analizės autorius.

Publikacijoje siūlomas vienintelis kelias, kaip „neutralizuoti Rusiją be kraujo“. Reikia „ją visiškai izoliuoti, nutraukti visus įmanomus santykius su ja, neleisti jai dalyvauti jokiuose sprendimuose“.

15min.lt analitikas, Švedijos pilietis Jonas Ohmanas, negaili pagiriamųjų žodžių Lietuvai.

„Lietuva, kaip maža ir modernioje istorijoje sąlyginai „nauja“ valstybė, esamoje situacijoje turi porą didelių privalumų. Ji puikiai žino, kad privalo, ir taip pat neblogai sugeba laikytis savo, kaip pavadinčiau, „valstybingumo instinkto“. Ginti savo interesus kaip valstybė, jei prireikia, imtis drąsių ir šiek tiek netradicinių ėjimų, saugant ir stiprinant savo pasiektą valstybingumo lygį. Tai nėra tik „valdžios“ reikalas, pamažu matau, kad paprasti žmonės pradeda suprasti, kad tai ir jų atsakomybė“, - savo įžvalgomis pasidalino švedas.

Pasak jo, Lietuva, laikui bėgant, dar labiau didins savo valstybingumą.

Susiję:

Neliko abejonių, kad Rusija baigia „užsilenkti“