Atviras žemaičio kreipimąsis į pagonį Ramūną Karbauskį: išeitis Jums yra, bet tik viena

Autorius: Vaidas Žemaitis Lekstutis Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2017-01-19 20:19:24, skaitė 7746, komentavo 0

Atviras žemaičio kreipimąsis į pagonį Ramūną Karbauskį: išeitis Jums yra, bet tik viena

Mielas R. Karbauski, aš kaip eilinis Žemaitis kaimietis, prijaučiantis gamtatikių religijai ir pasaulėžiūrai noriu Jums padėti. Visų pirma, Jūs save laikote pagoniu ir tuo automatiškai nešate atsakomybę prieš gamtos Dievus bei mūsų protėvius.

Jeigu Jūs save laikote pagoniu ir Žemaičiu, turėtumėte žinoti, kad genetiškai esame tie patys Rusai, Lenkai, Baltarusai, Lietuviai ir net gi Švedai (R1a kodas). Pagal Jūsų elgseną galiu sakyti, kad elgiatės kaip kryžiuotis ir iki pagonybės tamstai labai toli, arba tai darote sąmoningai norint suklaidinti puolančius kryžiuočius (konservatorius).

Taip nutiko, kad Lietuvos politikoje užėmėte konservatorių vietas, nes jie būtent tikėjosi laimėti, bet... Atmink Ramūnai, kad žiniasklaida visa yra kontroliuojama JAV per konservatorių parankinius, todėl tamsta būsite greitai sudirbtas ir išmestas į politinį sąvartyną.

Yra ir išeitis, kad viso to išvengti, Jūs turite vadovautis sąžine ir baigti elgtis kaip kunigo hlapčiukas. Tiesiog elkitės sąžiningai ir tai viešinkite. Steikite naują žiniasklaidos portalą kuris būtų jūsų rankose. Jeigu myžčiosite ir toliau, Jums liks keletą savaičių.

Vaidas Žemaitis Lekstutis