Ką pavyko pasiekti per 8-erius ir per 27-erius metus?

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/ka-pav... 2017-01-26 09:20:55, skaitė 1143, komentavo 0

Ką pavyko pasiekti per 8-erius ir per 27-erius metus?


Akimirka iš naujausios prezidentės D. Grybauskaitės fotosesijos su vaikais. Nuotr. prezidentas.lt

Buvęs Izraelio specialiosios tarnybos „Nativ“ vadovas Jakovas Kedmis (Yakov Kedmi), kalbėdamas, ką galėtų pasiekti JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) per aštuonerius kadencijos metus, teigia (visas pasisakymas ČIA), kad nelabai mėgsta ką nors lyginti su nacistine Vokietija, bet, pasak specialisto, vis dėlto tai buvo, ir iš to reikia mokytis daryti teisingas išvadas.

„Hitleris atėjo į valdžią 1933 m. Po šešerių metų tai buvo pati stipriausia šalis Europoje, viena iš stipriausių pasaulyje: pati stipriausia ekonomika, pati stipriausia kariuomenė. Šešeri metai: 33-ieji – 39-jieji“, – primena J. Kedmis.

O dabar palyginkime su Lietuvos Respublika ir paklauskime: ką 100-ui metų įslaptintų KGB'istų valstybėje, beveik aštuonerius metus valdant NKVD gaisrininko (vėliau tremtinio) dukteriai, apibendrintos biografijos Rusijos Federacijos paslapčiai, Lietuvos nepriklausomybės priešininkei, fotosesijų su vaikučiais žvaigždei pavyko pasiekti Lietuvai?

Daugelyje statistinių lentelių Lietuva dažniausiai minima greta Bulgarijos ir Rumunijos. Gerai tai, ar blogai? Kokie jūsų pastebėjimai, gerbiami ekspertai.eu skaitytojai?

Atsakymus apie pasiekimus rašykite komentaruose.

Susiję:

Jakovas Kedmis: Trampo planas