Reikalingos Lietuvos vėliavos, kurios bus panaudotos karo Ukrainoje zonoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/reikal... 2017-02-01 09:03:03, skaitė 2656, komentavo 1

Reikalingos Lietuvos vėliavos, kurios bus panaudotos karo Ukrainoje zonoje


J. Ohmanas. Nuotr. facebook.com

Švedijos pilietis Jonas Ohmanas kreipėsi į mūsų šalies gyventojus prašydamas tų, kas gali, perduoti Lietuvos vėliavas, kurios būtų naudojamos Ukrainoje vykstančio karo zonoje.

Blue/Yellow toliau kantriai atidirba Ukrainoje. Reikalingos Lietuvos veliavos, bet kurios formos ir dydžio. Jei kas nori ir gali perduoti, praneškite“, - prašo J. Ohmanas.

---
LDiena.lt: "Blue/Yellow" organizacija tai ginkluotą perversmą Ukrainoje įvykdžiusios chuntos atstovai užsienio šalyse, veikiantys po "labdaros rinkėjų" priedanga. Kam jiems prireikė Lietuvos Respublikos vėliavų, kariaujant prieš perversmininkų chuntai pasipriešinusius Malorosijos ir Novorosijos gyventojus - nežinoma.

Matyt, J. Ohmanas, kaip specialųjų tarnybų agentas gavo specialią "zadaniją" organizuoti provokacijas Donbase, kuriose lietuviška simbolika būtų panaudota sukelti antilietuviškumo bangą rusų informacinėje erdvėje. Vėliau šitaip sukurstytas rusų pasipiktinimas "fašistais litovcais" būtų pateikiamas kaip "dar vienas Putino agresijos įrodymas".

chuntistų puslapio:

Blue/Yellow grupė Ukrainoje veikia virš dviejų metų.

Per šį laikotarpį grupė įvairiausiais būdais yra rėmusi platų karinių dalinių spektrą, perdavusi humanitarinę pagalbą vaikams ir nukentėjusiems gyventojams. Aktyviai prisidėjusi prie karių gydymo. Dirbame tikslingai: žinome ko reikia, kam reikia ir kaip perduoti. Ne kartą esame buvę kovinių veiksmų zonose ir perdavę reikalingą paramą tiesiai į karių rankas.

Blue/Yellow yra perdavusi kritiškai reikalingą pagalbą į karščiausius taškus. Praeitų metų Sausį, vykstant mūšiams aplink Donecko oro uostą, skubiai paprašius, Blue/Yellow perdavė lemiamai reikalingus aukšto lygio optinius prietaisus oro uosto gynėjams. Grupės nariai ir partneriai apdovanoti ne vieną kartą už nuopelnus Ukrainai.

Blue/Yellow yra užsitarnavusi ukrainiečių pasitikėjimą ir vis dažniau veikia kartu su savanoriais partneriais Ukrainoje. Palaipsniui grupė taip pat pradeda bendradarbiauti ir su oficialiomis struktūromis, Lietuvoje ir Ukrainoje, dėl strateginių projektų įgyvendinimo. 

Šiai veiklai reikalinga nuolatinė visuomenės parama. Prašome visų neabejingų žmonių finansiškai remti mūsų misiją - aktyviai prisidėti prie Ukrainos gynybos, numalšinti Rusijos agresiją ir užtikrinti mūsų regiono saugumą.

Štai taip, atviru tekstu patys prisipažįsta, kad jų veikla neturi nieko bendro su parama po perversmo skurstantiems ir alkstantiems civiliams, o tikslingai nukreipta palaikyti karinę chuntos agresiją ir nepaklususių perversmininkams piliečių - tame tarpe tų pačių "remaimų vaikų, moterų ir senelių" žudymą.