Informacinio karo nusikaltimai ir nusikaltėliai.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-02-28 20:26:30, skaitė 1996, komentavo 0

Informacinio karo nusikaltimai ir nusikaltėliai.

JAV/UK/NATO/ES valdo tarptautinių nusikaltėlių klanai, vadovaujami iš JAV globalistų tarptautinio terorizmo ir tarptautinių nusikaltimų vieningo centro.
Laida "Imperijos failai" kalbina vieną iš garsiausių Rusijos-Amerikos ekspertų , Prinstono ir Niujorko profesorių daktarą Stiveną Koeną apie šiuo metų vykdomą JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos vykdomą tarptautinį nusikaltimą prieš Rusiją, agresiją. 

St. Koenas sako, kad JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja šiuo metu kryptingai siekia įvykdyti naują, baisų savo mąstu tarptautinį nusikaltimą, sukelti III Pasaulinį karą, branduolinį karą, kuriame tikisi sunaikinti net tik Rusiją, bet ir visą Europą`. JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujų koncentracija Pabaltijyje, Ukrainoje, Sirijoje, yra pasiruošimai paversti šias teritorijas JAV/NATO tarptautinių nusikaltimų teatru, po kurio šios teritorijos bus sunaikintos, paverstos Mėnulio landšafto radioaktyviu draustiniu.

Šiuo metu JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja vykdo Rusijos ir ypač V. Putino demonizacijos kampaniją, kurios melo, prasimanymų, šmeižto mąstai neturi precedento istorijoje - ši JAV/NATO išgamų melo kampanija net lygintis negali su JAV/Vakarų jau vykusiomis melo Šaltojo karo laikų kampanijomis - JAV tarptautinėmis falsifikacijomis prieš JAV agresijas į Korėją, Vietnamą, Iraną, Iraką, Afganistaną, Jugoslaviją, Libiją, Siriją, Ukrainą ir visur kitur.

Ar čiabuviai suvoks, kokį vampyrą - JAV/NATO karo vilkolakių gaują, - jų parsidavę elitai klasta įleido į jų namus? Ar suvoks čiabuviai, kad laikas vyti JAV/NATO galvažudžius ir jų vietinius liokajus iš savo namų, kol tarptautiniai teroristai, naujieji konkistadorai nesudegino visko ir neišžudė tautų visame Rusijos pasienyje?

Čiabuvi, išjunk televizorių - įjunk protą.

YANKEE, GO HOME!
STOP US/NATO AGGRESSIONS OVER THE WORLD!
STOP WORLD WAR 3!
ARREST US/NATO WAR CRIMINALS!
US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2! 
BEN HODGES, YOUR PLACE IN PRISON!