Partija, kurią laimina Dievas, ruošiasi revoliucijai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/partij... 2017-03-05 09:12:47, skaitė 3002, komentavo 0

Partija, kurią laimina Dievas, ruošiasi revoliucijai


Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis (sėdi antras iš dešinės). Nuotr. facebook.com

Konservatorių partija kovo 3 d. Vilniuje surengė suvažiavimą ir tradiciškai pasikalbėjo apie ambicingus planus Lietuvai, informuoja žiniasklaida.

Nepriklausomas portalas delfi.lt pranešė, kad „konservatoriai pasiryžo revoliucijai ir pritarė atviriems partijos pirmininko ir kandidatų į prezidentus, merus, Europos Parlamento narius bei Seimą vienmandatėse apygardose rinkimams“.

Apie tai skelbiama publikacijoje „Konservatoriai pasiryžo revoliucijai“.

Tik kokybiškos informacijos portalas 15min.lt skelbia, kad renginio pradžioje „suvažiavimo dalyvius pasveikino Seimo nariai Monika Navickienė ir Mantas Adomėnas, kurie išreiškė viltį, kad sueiga bus istorinė“.

„Mes esame ne tik politinė partija, bet ir dvasinė bendruomenė“, - atskleidė M. Navickienė ir M. Adomėnas.

Suvažiavime dalyvavęs kunigas Algirdas Toliatas auditorijai uždavė klausimą į kurį pats ir atsakė.

„Kurią partiją labiausiai laimina Dievas? Atsakymas gana paprastas: tą, kuri geriausiai vykdo Dievo darbus“, - pasakė A. Toliatas.

Informuojama, kad suvažiavimo metu konservatoriai priėmė du svarbiausius sprendimus:

1. Įteisino open primaries renkant pirmininką, kandidatus prezidento, Europos Parlamento, merų ar Seimo rinkimams (taikoma tik kandidatams į Seimą vienmandatėse apygardose).

2. Surengs plebiscitą dėl partijos pavadinimo trumpinimo.

Politikos analitikų teigimu, tai, kad partijai toliau vadovaus Gabrielius Landsbergis yra „vidinės demokratijos triumfas“.

Ekspertai.eu primena, kad jei 2016 m. Seimo rinkimus būtų rinkimus laimėję konservatoriai, tuomet būtų didėję atlyginimai ir pensijos, išvykusieji būtų sugrįžę, eksportas būtų augęs, būtų suklestėję regionai, Lietuva būtų ėjus sėkmingų valstybių keliu, būtų nebenykę kaimai ir miesteliai, kiekvienas norintis būtų gavęs gerą išsilavinimą, būtų sukurta galimybė dirbti ir užsidirbti visoje Lietuvoje, būtų užtikrintas ekonomikos augimas, būtų sukurta europietiška gerovė ir t.t.

Tačiau taip neatsitiko, todėl žmonės suklestėjimo gali tikėtis iš karto po to, kai konservatoriai įvykdys revoliuciją.

P. S. Kelios akimirkos iš konservatorių suvažiavimo: