Dar viena nepavykusi 5-osios vakaroidų kolonos provokacija Rusijoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-03-28 09:08:41, skaitė 3332, komentavo 0

Dar viena nepavykusi 5-osios vakaroidų kolonos provokacija Rusijoje


"Košė - blogis" ir "Mano brolį vertė valgyti košę!!!"

2017-03-26, JAV vėl pabandė sukelti maidaną Rusijoje. JAV doleriais išlaikoma JAV-5-kolona, liberalai Rusijoje surengė savo (JAV dolerių) retų šalininkų skystus mitingėlius apie 80-yje Rusijos miestų. Mitinguose apmokami rėksniai savo korumpuotų vadukų nurodymu rėkavo apie korupciją Rusijos valdžioje, liberalių aferistų teisių suvaržymus, spygavo už viską gero prieš viską blogo. 

Kaip jau įprasta, nors Vakarų melo ir propagandos mediakorporacijos, sudėtinė ir viena iš pagrindinių JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos visų agresijų visame pasaulyje, nušvietė šiuos skystus rėksnių parėkavimas vos ne kaip antrąją 1917 m. Spalio revoliuciją, tačiau iš esmės tai buvo Rusijos liberastų dar viena gėdos demonstracija, įkyraus uodo zyzimas, kurio net nepastebėjo nei Rusijos žmonės, nei Rusijos spauda jam skyrė nors kiek dėmesio. Tačiau už pinigus liberalas atsiduos bet kam - tokia liberalizmo esmė, todėl gėda, kokia ji kosminė nebūtų, duodanti liberalui nors kiek dolerių pelno yra liberalui sakralinė, dėl kurios bet kuri auka nėra per didelė ir visai nežeidžia subtilios liberalo vartotojiškos sėliukės. Nėra dugno, iki kurio nepultų šis žemas, godus, savanaudis gyvūnas liberalas dėl pinigų.

Tačiau ir šį kartą liberalų išsigimimas sugebėjo parodyti dar neregėtą savo degradavimo ribą. Specialistai pastebėjo šiuose navalno "opozicijos-už-jav-dolerius" mitinguose ypatingą liberastinį cinizmą. Šiuose mitinguose liberalūs opozicionieriai aktyviai išnaudojo vaikus, mažamečius, paauglius, nors tai ir draudžia ne tik etikos normos, bet ir įstatymai.

Sulaikytų rėksnių tarpe buvo ne vienas nepilnametis ir tai yra dar vienas džino šarpo "spalvotų" perversmų technologijų siaubingos esmės požymių - maidaunai-sąjūdiečiai kovoje dėl valdžios savo užjūrio šeimininkų naudai uzurpavimo procese nesibodi jokiomis priemonėmis, net ir pačiomis žemiausiomis, net ir tomis, kurias niekina net kriminalinio pasaulio atstovai...

Žema... Tačiau mūsų tapinoidai-jorkšyro elfai jau baigia užkimti dėl "Putino režimo susidorojimų su онижедети" - dirba jungtinės tarptautinės JAV-5-kolonų pajėgos.

"Nėra nusikaltimo, kurio nepadarytų liberalai kapitalistai dėl pelno" (K.Marksas)

Vaikai "žiaurių kruvino režimo sargų omonininkų" rankose - toks vaizdelis yra puiki melo propagandos ir labai efektyvi priemonė. O Vakarai tai pirmiausiai melas ir demagogija, o informaciniame Vakarų kare prieš Rusiją visos priemonės tinka - tokia JAV-NATO "vertybių" sistema.