VSD (JAV CŽV padalinio) veiklos už 2016 metus ataskaita

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-04-03 18:20:21, skaitė 3907, komentavo 0

VSD (JAV CŽV padalinio) veiklos už 2016 metus ataskaita

Perskaičiau neįtikėtinai nuobodžią, kosminio kvailumo, absurdiškai liokajiško turinio Lietuvos VSD (JAV CŽV padalinio) veiklos už 2016 metus ataskaitą ir jos pagrindu sukurptą "Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą" - http://www.vsd.lt/Files/Documents/636265669440062500.pdf , kuriuos galima būtų neskaityti apskritai, kadangi "Rusai puola! Lietuvos nusikalstamo parsidavusio "elito" kailį išgelbėti gali tik JAV "taikūs" tankai Lietuvoje ir JAV "demokratiška" Lietuvos okupacija".

Ką mes ir matome realybėje. Vaizdo įrašas šio įspūdingo cirko vaidinimo čia - https://www.youtube.com/watch?v=QFl4CnjpsQA - vėjas tikrai švilpia, tiesiog riaumoja kai kurių VSD veikėjų galvose.

Yra iš šio VSD opuso akivaizdu, kad JAV soroso-makeino-klintonidų klano valdomos transnacionalinės korporacijos, JAV Valstybės departamentas, CŽV ir kiti JAV neokolonijinės militaristinės ekspansijos į Rusiją, Baltarusiją politikoje Lietuvai ir toliau yra numačiusios garsiai lojančio, įkyraus, pasiutusio šunelio, nuolat erzinančio savo Rytų kaimynes , vaidmenį.

CŽV kontroliuojami VSD, Lietuvos politikai, verslininkai, žiniasklaida, teisėsauga, soroso išlaikomos "visuomeninės" struktūros, "patriotiniai" judėjimai, internetinių trolių fabrikai - ir toliau vykdys destruktyvią vidaus ir užsienio politiką, paslaugiai pardavinės nacionalinius Lietuvos interesus, vystys karo su Rusiją propagandą, kurstys tautinę nesantaiką, vykdys įvairias provokacijas prieš savo istorines, geografines kaimynes, įžūliai kišis į kitų valstybių vidaus reikalus, kurstys jose neramumus, kels riaušes-maidanus. Ir viskas vardan ko? Tik dėl to, kad įtikti Lietuvos nusikalstamo elito šeimininkams- JAV tarptautinių nusikaltėlių-globalistų klanui? Saugumiečiai savo ataskaitoje skrupulingai aprašo savo nusikalstamos veiklos istoriją, savo darbo nešvarius metodus ir dėl savo įvykdytų daugybės nedraugiškų, atvirai priešiškų, žalingų Lietuvos valstybei veiksmų kaltina Rusiją, Baltarusiją? Jeigu skaityti šį opusą-ataskaitą-vertinimą atidžiai ir nuosekliai vietoje tūkstančius kartų pasikartojančio žodžio "Rusija" mintyse įrašyti žodį "JAV-UK-ES-NATO", o vietoje "V.Putinas" įrašyti "JAV administracija-klintonidų klanas", tokiu atveju jūs gausite realų veidrodinį vaizdą, apie Lietuvos VSD, JAV CŽV, NATO nusikalstamų struktūrų veiklos metodus, kryptis, mąstą, ir nusikalstamos veiklos pasekmes. 

Darosi suprantama, kodėl Lietuvos antivalstybinis valdžios aparatas taip nuosekliai blogina Lietuvos piliečių ekonominę, socialinę padėtį, riboja žmogaus teises, ir kodėl Lietuvos VSD siekia nukreipti piliečių dėmesį nuo realių lietuvių tautai grėsmių - karinio konflikto, kurį eskaluoja visos JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos struktūros visame Rusijos pasienyje ir Lietuvoje tame tarpe, atveju ši tuščia, radioaktyvi teritorija bus niekam nebereikalinga, todėl militaristinė valdžios struktūrų vykdoma rusofobinė isterija turi tik vieną tikslą - pasitarnauti JAV globalistų verslo interesams ir paaukoti mažytę šalį iki paskutinio lietuvio. Visa vsd veikla, kaip ir visos proamerikietiškos chuntos piramidės veikla, yra nukreipta ne išsaugoti taiką ir saugumą regione, bet sukurstyti karinį konfliktą, karą, nestabilumą. Ukrainoje, nebe VSD ir Lietuvos valdžios pagalbos, tas jau pavyko. Lietuvos karo vanagai siekia tą patį padaryti visame Rytų Europos regione.

"Nėra baisesnio priešo tautai, kaip nacionalinis elitas, išaugintas kolonizatorių" (M. Gandis).

Dieve, saugok Lietuvą nuo tokių VSD patriotų, o nuo priešų apsisaugosime patys.