Po paviešintos informacijos apie R. Juknevičienės brolio verslą Rusijoje – konservatorių atsakas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/po-pav... 2017-06-16 10:41:28, skaitė 3313, komentavo 0

Po paviešintos informacijos apie R. Juknevičienės brolio verslą Rusijoje – konservatorių atsakas


R. Juknevičienė. Nuotr. facebook.com

Konservatorė Rasa Juknevičienė, labai pergyvenusi dėl socialdemokrato Artūro Skardžiaus paviešintos informacijos apie jos brolį, kuris turi verslą Rusijoje, šiuo metu puikios nuotaikos.

„Aną savaitę, pasirėmusi savo moteriška nuojauta, garsiai pasvarsčiau, kad ir Skardžiui ateis laikas. Tuomet svarstėm Bastį. Šiandien vėl aplankė nuojauta ir jau po eilinių nesąmonių Gražulio kalboje vėl garsiai pasvarsčiau, kad ir Gražuliui ateis laikas. Gražulis baisiai supyko, pradėjo rėkti ant visos salės.
Aną savaitę ir Skardžius buvo labai supykęs, irgi rėkė ant visos salės...“, - pranešė konservatorė.

Pasak R. Juknevičienės „dabar jau visiškai aišku, kodėl Skardžiui mokama nuoma už sklypą vėjo jėgainėms Šilutėje yra 30 kartų didesnė, nei kaimynams“.

„Jam Seimo nario atlyginimas yra tik priedas“, - atskleidė konservatorė ir pakvietė skaityti tik kokybiškos informacijos portalo 15min.lt straipsnį „Artūro Skardžiaus Seime registruotų dokumentų autorius – energetikams atstovaujantis advokatas“.

A. Skardžius visus jam konservatorių kaltinimus neigia.

„Nepraėjo nei dvi savaitės po paskutinių bandymų viešojoje erdvėje apjuodinti mane ir mano šeimą, kai pasirodė naujos Dovydo Pancerovo tendencingos publikacijos. Šį kartą jau ne „brangiai“ apie parduotą turtą armėnams, o apie „brangiai“ prieš gerą dešimtmetį išnuomotą žemę“, - teigia A. Skardžius.

Pasak A. Skardžiaus, „jokių protegavimo apraiškų per įstatymų projektų teikimą niekuomet nebuvo ir jam metami įtarimai yra išgalvoti.

„Todėl kaip LSDP frakcijos narys paprašiau frakcijos vardu kreiptis į Seimo Antikorupcijos komisiją, kuri ištirtų man metamus įtarimus“, - pranešė socialdemokratas.