Liberalas nebebus naujienų agentūros ELTA vyriausiuoju redaktoriumi

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/libera... 2017-09-14 09:06:08, skaitė 1594, komentavo 2

Liberalas nebebus naujienų agentūros ELTA vyriausiuoju redaktoriumi

screen-shot-2017-09-13-at-12-57-27.png
Liberalas R. Valatka.lt. Nuotr. facebook.com

Nacionalinės naujienų agentūros ELTA vyriausiuoju redaktoriumi prieš kelias dienas paskirtas liberalas Rimvydas Valatka pranešė, kad apsigalvojo šio darbo nedirbti.

„Vakar buvo pirmoji mano darbo diena ELTA agentūroje. Ir paskutinė. Susipažinęs su situacija iš arti ir pasikalbėjęs su dauguma žurnalistų ir redaktorių, supratau, kad man reikėtų padaryti stebuklą tam, kad grąžinčiau ELTA buvusią žurnalistinę jėgą.

Tai nereiškia, kad ELTA neturi ateities. Tai tik reiškia, kad aš stebuklais netikiu. Būtų buvę visiems geriau, jei situaciją būčiau galėjęs įvertinti iš anksto, bet yra kaip yra. Blogai ne padaryti klaidą, o likti klaidoje. Guodžiuosi tuo, kad net ir labai talentingi chirurgai kartais prapjovę ligonio pilvą tik pasižiūri, kas ten yra, ir užsiuva“, - pranešė liberalas socialiniuose tinkluose.

R. Valatka pasižymi tuo, kad neretai labai greitai palieka savo darbo vietą pats, žinoma, jei nebūna išvarytas (pavyzdžiui kaip iš lrytas.lt ar 15min.lt).

Prieš porą metų svajodamas stipriau prisišlieti prie tuo metu vis populiarėjančios liberalo Eligijaus Masiulio partijos, R. Valatka įsidarbino šios partijos konsultantu. Tačiau labai greitai iš šių pareigų pasitraukė, pajutęs kad keičiasi vėjo kryptis.

Šiuo metu liberalas R. Valatka darbuojasi Kurlianskio žiniasklaidos tinklo televizijoje „Info TV“, nepriklausomame konservatorių portale delfi.lt, bei konservatorių radijo stotyje „Žinių radijas“.

Susiję:

R. Valatka paskirtas naujienų agentūros ELTA vyriausiuoju redaktoriumi   

Politikos apžvalgininkas Rimvydas Valatka tapo Liberalų sąjūdžio konsultantu