Siaubingas homofobų išpuolis Pietų ir Šiaurės Amerikose!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-09-15 01:16:36, skaitė 2412, komentavo 1

Siaubingas homofobų išpuolis Pietų ir Šiaurės Amerikose!

Siaubingas homofobų išpuolis Pietų ir Šiaurės Amerikose! Tolerantiškas Sietlo meras atsistatydino dėl pedofilijos, Brazilijoje uždaryta LGBT miano paroda dėl pedofilijos, zoofilijos propagandos bei krikščionių žeminimo.

Kas darosi, žmonės tolerantiški, kas darosi! Va, ką reiškia, kuomet nebuvo išrinkta Hilarė Klintonienė! Abiejų Amerikų homofobai galutinai suįžūlėjo ir visai nutrūko nuo pavadžio.

Vakarykštę dieną drąsiai galima pavadinti gedulinga JAV ir Brazilijos LGBT bendruomenėms. Tokio smūgio nuo homofobų jos seniai nebuvo patyrusios.

Pirma, įspraustas į kampą dėl berniukų tvirkinimo bei žaginimo pagaliau atsistatydino Sietlo meras, demokratas Ed Murray.

Didelis Obamos bei Hilarės bendražygis, jis taip pat buvo ir žymus LGBT bendruomenės aktyvistas bei vienalyčių "santuokų" legalizavimo rėmėjas. Ir še tau - pasirodo, garbusis kovotojas už gėjų teises turėjo pomėgį tvirkinti bei žaginti mažamečius berniukus. Merą apkaltino net penki nukentėję, vienas kurių - jo artimas giminaitis.

Jūs nustebote? Aš irgi. Argi kas galėjo net pagalvoti, kad tai įmanoma bent teoriškai? Nebent homofobai kokie. Ir tai nebent iš šlykščių trampistų tarpo.

Šaltiniai apie įvykį (beje, ar skaitėte ką nors apie tai mūsų spaudoje):

http://www.foxnews.com/…/seattle-mayor-ed-murray-to-resign-…
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-41249133
https://www.nytimes.com/2017/…/12/us/ed-murray-seattle.html…
http://www.cnn.com/…/seattle-mayor-ed-murray-res…/index.html
http://www.seattletimes.com/…/mayor-ed-murrays-cousin-he-s…/

Antra, Brazilijos valdžia buvo priversta uždaryti Porto Allegre vykstančią LGBT miano parodą, kurią biudžeto lėšomis rėmė tos šalies kultūros ministerija. Po to, kai parodoje apsilankę žmonės apstulbo, pamatę - kas joje eksponuojama ir pradėjo aktyviai dėl tokių šposų protestuoti.

Mat kultūros centro Santander Bank ekspozicijoje Queer Museu (~Kvyrų Muziejus) demonstruojami "miano kūriniai", anot kritikų, propagavo pedofiliją bei zoofilijos aktus, įžūliai skleidė panieką krikščionybei bei atvirai kurstė neapykantą krikščionims.

Buvo surengtos gausios protesto demonstracijos, pilietinės visuomenės aktyvistai per trumpą laiką surinko 23 tūkstančius parašų po peticija, reikalaujančia uždrausti iš kultūrai remti skirto biudžeto finansuojamas antikrikščioniškas patyčias ir iškrypimų propagandą.

"Jie peržengė tolerancijos limitą ir mes davėme jiems atkirtį", - pareiškė protestantų evangelistų pastorius Silas Malafia.

Nepaisant to, kad šalį valdo už korupciją išpirdolintos prezidentės leftistės buvęs viceprezidentas (dėkui gerb.Aidas Puklevicius už patikslinimą), Vyriausybė susiprato, kad riba šiuo atveju išties buvo peržengta. Negalima leisti suįžūlėjusiems mianinykams lipti žmonėms ant galvų. Todėl paroda buvo uždaryta, nors turėjo vykti dar visą mėnesį.

Tolerantiškų mianinykų bei LGBT aktyvistų bendruomenės labai susijaudino ir sunerimo dėl šio atvejo. Juk biudžeto ir gretutinės lėšos dažniausiai yra pagrindinis jų egzistavimo bei veiklos šaltinis, kurį atėmus tektu džiauti dantis ant lentynos. Kas būtų, be abejo, labai baisus homofobijos atvejis.

Šaltiniai (o apie tai ar skaitėte mūsų spaudoje):

https://www.theguardian.com/…/brazil-queer-art-show-cancell…
http://www.asianage.com/…/gender-diversity-art-show-closed-…

#LGBT
#Homofobija
#TolerantiškasMianas
#SeattleMayorEdMurray
#QueerMuseuPortoAllegreSantanderBank