P. Auštrevičiui siūloma inicijuoti Europos Parlamento kreipimąsi į Lietuvos vadovybę dėl G. Kėvišo persekiojimo

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/paustr... 2017-10-01 12:52:44, skaitė 1137, komentavo 1

P. Auštrevičiui siūloma inicijuoti Europos Parlamento kreipimąsi į Lietuvos vadovybę dėl G. Kėvišo persekiojimo

Trečius metus iš eilės badaujantis liberalas Petras Auštrevičius, atstovaujantis Lietuvą Europos Parlamente, stojo į kovą už Rusijos režisieriaus Kirilo Serebrenikovo laisvę.

Badaujantis liberalas pranešė, kad inicijavo Europos Parlamento kreipimąsi į Rusijos vadovybę, „kuriuo raginama paleisti žinomą Rusijos režisierių K. Serebrenikovą, kurį „Rusijos teisėsauga kaltina sukčiavimu ir valstybės lėšų pasisavinimu“.

Apie tai paskelbė tiek pats P. Auštrevičius, tiek ir tik kokybiškos informacijos portalas 15min.lt publikacijoje „P.Auštrevičius inicijavo EP kreipimąsi į Rusiją dėl režisieriaus K.Serebrenikovo paleidimo“.

Ekspertai.eu siūlo badaujančiam liberalui taip pat inicijuoti Europos Parlamento kreipimąsi į Lietuvos vadovybę, kuri iš darbo atleido talentingiausią Lietuvos kultūros vadybininką Gintautą Kėvišą, o prokuratūra jau daugelį metų tiria, bet niekaip neištiria šio vadybininko indėlio į unikalų teatro scenos renovavimą.

„Tik sugrąžinus G. Kėvišą į Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovo kėdę būtų atstatytas istorinis teisingumas ir sukurtas naujas kūrybinis proveržis. O prokuratūrai nutraukus ikiteisminį tyrimą dėl talentingiausio Lietuvos vadybininko nuveiktų darbų – pagaliau baigtųsi pasaulinio masto impresarijaus persekiojimas ir mūsų lauktų didelis kūrybinis katarsis“, - įsitikinęs operos ir baleto gerbėjas Faktas Lebedius-Steiblė.

Keli susiję:

Idėja Lietuvai – badaukime kaip liberalas P. Auštrevičius   

Atskleista: Lietuvoje prieš kelis mėnesius plojimais pasitikta „didvyrė“ Nadija Savčenko užverbuota Kremliaus  

Badaujantis europarlamentaras P. Auštrevičius kreipėsi į tautą