Lietuviški konservatoriai-efektyvūs menedžeriai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-02-14 19:54:45, skaitė 1744, komentavo 0

Lietuviški konservatoriai-efektyvūs menedžeriai

JAV 5 kolona, Lietuvos konservatoriai ir liberalai visiems ausis išūžė, kokie jie yra "efektyvūs" menedžeriai ir kaip jie "išgelbėjo" Lietuvą nuo V.Putino agresijos ir pasaulinės ekonominės krizės. Ir kaip jie tai padarė?

Ogi šitaip: nuo 2008 m. iki 2012 metų Kubiliaus vyriausybė pasiskolino už siaubingas palūkanas iš JAV komercinių bankų dvigubai daugiau, nei iki jo pasiskolino visos Lietuvos vyriausybės kartu paėmus nuo 1990 metų.

Tik per keturis metus "ekonominiai magai" konservatoriai ir liberalai pasiskolino 34 mlrd Lt. Lietuvos skola išaugo nuo 17 mlrd iki 52 mlrd. Konservatoriai-libiai jau ne seniai pralaimėjo rinkimus, daro Lietuvai žalą būdami opozicijoje, tačiau skolą Lietuvos tauta mokės dar ilgai ilgai - visa ekonominio Kubiliaus "stebuklo" esmė: pasiskolinti kito asmens, Lietuvos, vardu paskolą, ją pasigrobti, iššvaistyti, pasidalinti tarp "savų"' ir mėgautis "demokratijos" teikiamais malonumais, kai prabangų jų gyvenimą apmoka trečias - Tauta.

Toks monkės biznis kriminaliniame pasaulyje vadinamas "kydalovo" arba "gopstop", o Lietuvoje landsgrybine politika, "ekonominiu stebuklu". Kai nematoma Adamo Smito (Lietuvos konservatorių, liberalų) ranka iškrausto tautos kišenes, apvagia piliečius ir dar priverčia JAV 5 kolonos nusikaltimo aukas jaustis kaltomis ir skolingomis nusikaltėliams.

V. Landsbergis: " Lietuviai! Patriotai! Visus jūsų pinigus išvogė visai ne konservatoriai ir liberalai - jūsų pensijas , darbo užmokestį pavogė V.Putinas. Eikite namo ir balsuokite už konservatorius ir liberalus. Rusai puola!!!"