Tiesos ministerijos naujienos

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-02-19 17:00:13, skaitė 1513, komentavo 0

Tiesos ministerijos naujienos

Konservatoriai/socdemai/liberalai uždraudė Lietuvoje komunistų partiją, kūjį ir pjautuva, raudoną vėliavą ir žvaigždę, minėti nepersižegnojus V.Leniną ir J.Staliną, prisiminti "senus gerus laikus", uždraudė retransliuoti Marijos žemėje Rusijos televiziją, radiją ir laikraščius, uždraudė atvykti iš Rusijos žurnalistams,dainininkams, menininkams ir mokslininkams, pasistatė tvorą nuo Rusijos, ėmėsi žygių uždrausti net internetą iš Rusijos, socialiniuose tinkluose paleido nuo grandinių jaunuosius konservatorių-liberalų pasiutusius besmegenius šunis - tačiau net ir pasiekęs šią neįsivaizduojamo absurdo viršūnę konservatorių beviltiškai landsbergizmo paranoja sergantis protas nenurimo.

Budrūs Lietuvos "patriotai" jau seniai pastebėjo įtartiną tipą su vatinka ir ušanke, slapta atsėlinusį iš Baltarusijos ties Druskininkais, kuris pasisukiojęs Lietuvos širdyje Kaune reguliariai dingsta Kaliningrado srities pasienyje!!. Budrių JAV vergų konservatorių sudaryta darbo grupė jau ėmėsi žygių uždrausti įtartiną migrantą pavadinimu NEMUNAS...

Nei vienas rusas nepasislėps nuo budrių Lietuvos "patriotų" akių. Smegenų landsbergizmu beviltiškai sergantys Lietuvos "patriotai" priešu gali pripažinti net savo mamą ir tėvą, kad tik Sorosas judo sidabrinių negailėtų.