Alkonautas Puslitriokas kviečia VISUS LANDSBERGOJUS į kovą su criminal vatinkum! FAS, šunes!

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.facebook.com/share... 2024-08-13 23:31:00, skaitė 1487, komentavo 8

Alkonautas Puslitriokas kviečia VISUS LANDSBERGOJUS į kovą su criminal vatinkum! FAS, šunes!

Save profesionaliu "patriotu" laikantis rusofrenikas ir rusofobas Alkas Paltarokas, po paskutinių nuotykių gavęs jam labiau tinkamą Alkonauto Puslitrioko vardą, įsižeidė, kad iš jo girtų žygių "vardan Tėvynės" šaiposi visas internetas.

Šitas puskvaišis propagandonas, besikabinėjantis prie rusiškai kalbančių Vilniaus turgujе prekiaujančių moteriškių ir apsikarstęs dvispalviais skudurais, nuvyko į Kaišiadorių rajono miestelyje vykstančią šventę. Ten prisičiūdijo, prisigėręs susimušė su vietiniais, gavo ramentu per kuprą, buvo policijos išmestas iš renginio. Maža to, kvailelis, pats kaip galima plačiau pasipasakojo apie savo "žygdarbius ginant Lietuvą nuo kaimo vatnikų" ir sukėlė dar didesnę pajuokos bangą.

https://www.facebook.com/share/v/GHvXPE79EBkgva7o/

Ir štai šita Lietuvai gėdą daranti dvikojė ameba pamačiusi, kad iš jos šaiposi ne tik delfidės, 15-os kakučių, šūdryčio ir Landsberg televizijos portalo komentatoriai, bet ir "criminal vatinkos", dar kartą viešai apsimyžo... ir vėl pakilo į KRYŽIAUS ŽYGĮ UŽ TĖVYNĘ!

Kaip tas žygis atrodo – galite pasigrožėti Alkonauto Puslitrioko feisbukinėje paskyroje:

Vienas ryškesnių criminal vatinkų pabandė iš mano asmens pasityčioti ir visos Lietuvos. Pavogė ekrano video vaizdą, iškraipė pavardę ir nusprendė....regelski būsi nubaustas! Tavęs tikrai laukia ruzija. Jei spėsi iki ten.

Visus sąmoningus LR piliečius kviečiu šio nusikaltėlio asmeninę paskyrą raportuoti fb ir kitus paskatinti masiškai tą padaryti: "hate speech"

https://www.facebook.com/share/LAbXs48iJUhRQreE/

Laukiu nesulaukiu, kol šito klouno suvienytos dvispalvės amebos iš visų Lietuvos internetų pakampių puls savo nukarusiomis krūtinėmis ginti pragertą Alkonauto Puslitrioko garbę...

O jeigu rimtai, būtent tokie paltarokai ir yra didžiausia Lietuvos gėda ir pasityčiojimas iš pačios Lietuvos valstybės. Jo per patrankos šūvį negalima prieleisti nei prie Lietuvos valstybės simbolių, nei prie jaunimo, nei prie valstybinių organizacijų ir institucijų veiklos.